Verwijder je GameNighty-account
Ingangsdatum: · Versie 1
Zo verwijder je je account
Open in de app je Profiel en kies Account verwijderen. Ga in een browser naar https://gamenighty.com/delete-account en volg de inloglink. Je hoeft de app niet te installeren om de browserprocedure te gebruiken.
Log in om je account te verwijderen
Log voor een e-mailaccount in, controleer je wachtwoord, voer de code in die naar het e-mailadres van je account is gestuurd, bekijk de gevolgen en bevestig de verwijdering. Een gast kan de verwijdering bevestigen vanuit de huidige gastsessie, zonder een e-mailadres op te geven. Als je niet kunt inloggen of geen toegang hebt tot het e-mailadres van je account, neem dan contact op met support@gamenighty.com voor hulp; mogelijk moeten wij controleren of je bevoegd bent over het account te beschikken.
Voordat je bevestigt
Zeg een actief Gold Pass-abonnement apart op via Apple of Google Play als je geen verlengingen in de toekomst wilt. Het verwijderen van je account en het verwijderen van de app zeggen het abonnement niet op. Controleer je abonnementen in de winkel voordat je bevestigt, want door de verwijdering vervalt de toegang tot je account.
Een bevestigde verwijdering kan niet worden geannuleerd. Je persoonlijke profiel, voortgang, virtuele saldo's, inventaris en gegevens die bij het account horen worden verwijderd. Je kunt ze niet herstellen door je gewoon opnieuw te registreren.
Wat er na de bevestiging gebeurt
De toegang tot het account wordt direct na acceptatie ingetrokken. Daarna volgt de opschoning, waarbij tijdelijke fouten opnieuw worden geprobeerd. Het statusscherm laat zien of de opschoning nog loopt of is voltooid; een geaccepteerd verzoek betekent nog niet dat elke verwijderstap is afgerond. Voor e-mailaccounts probeert de dienst ook een bericht van voltooiing te sturen.
Wij verwijderen accountgegevens voor inloggen en persoonlijke profielgegevens, registraties voor meldingen, bijbehorende economie- en voortgangsgegevens en persoonlijke bijdragen die onder de verwijderactie vallen. Gedeelde spelresultaten kunnen een losgekoppelde deelnemer behouden met het label "Verwijderde speler", zonder het voormalige profiel. Deze bewaarde resultaten zijn niet noodzakelijk anoniem.
Beperkt toegankelijk bewijs van transacties en abonnementen, noodzakelijke auditmetadata en ondoorzichtige verwijderrecords kunnen blijven bestaan voor de doeleinden die in het Privacybeleid worden beschreven. Back-ups worden bewaard in cloudopslag in de Verenigde Staten en verlopen automatisch na 30 dagen, in plaats van direct te worden herschreven. Een overzicht van verwijderde accounts, dat uitsluitend bestaat uit een interne accountidentificatie en een tijdstip, wordt hiervoor apart bewaard. Als een back-up wordt teruggezet, worden verwijderingen die erna zijn uitgevoerd herhaald voordat de dienst weer opengaat.
Verwijdering bij Google Analytics is een apart proces van de aanbieder, indien geconfigureerd. Een ingediend of geaccepteerd verzoek garandeert niet dat elke apparaat-ID, export of geaggregeerd rapport is verwijderd. Raadpleeg het Privacybeleid voor de definitieve bewaartermijnen, de resterende gegevens en je privacyrechten.
Hulp nodig?
Stuur een e-mail naar support@gamenighty.com. Vertel ons wat het probleem is en hoe wij kunnen antwoorden. Stuur nooit je wachtwoord, een verificatiecode voor verwijdering of betaalkaartgegevens. Ouders of voogden kunnen ook contact met ons opnemen over het account of de gegevens van een kind.